Tento dvojnásobný vítěz světové Kuchařské olympiády a pravidelný účastník mezinárodních gastronomických soutěží učil žáky vyřezávat ovoce (mango, jablko, pomeranč) i zeleninu (pórek, paprika, rajče, mrkev, ředkvička, bílá ředkev). Zároveň je seznamoval s použitím těchto výrobků, které mohou sloužit jako cukrářské ozdoby či dekorace ke zdobení mís na společenských akcích nebo firemních a soukromých večírcích.
Účastníci absolvovali první, základní kurz, Luděk Procházka jich nabízí mnohem víc, druhý se týká například vyřezávání melounů. Pokud bude o další kurzy, které nejsou určeny jen žákům učiliště, ale i široké veřejnosti, zájem, škola je ráda zorganizuje. Prozatím každý absolvent získal osvědčení, na certifikát má nárok až po více kurzech.
ŠKOLA SE ZAPOJILA DO PROJEKTU EU OPVK
„PENÍZE STŘEDNÍM ŠKOLÁM"